hamburgermenu

Albert & Hennie Huisman, AnjaHoeve Texel

Onze samenwerking met TexelSites gaat alweer tot 15 jaar terug. Dat die samenwerking zolang stand houdt zegt op zichzelf natuurlijk al veel.

Wat fijn is aan Kitty is dat zij zich heeft door ontwikkeld en heel eigentijds opereert. Kitty geniet veel vertrouwen van ons en dat heeft veel te maken met de manier waarop de samenwerking verloopt en projecten samen tot een goed einde worden gebracht. We zijn inmiddels al een aantal websites verder, er is dan ook veel veranderd op digitaal gebied en voor ons is het noodzakelijk bij te blijven. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website bespreken we altijd ons wensenlijstje en mogelijkheden en meestal komt er altijd iets beters van.

Kitty koppelt altijd terug, tussentijds wordt de voortgang besproken en er wordt geleverd, eigenlijk zijn er nooit verrassingen achteraf. De kracht van TexelSites (en Kitty) is het nastreven van perfectionisme op digitaal en taalkundig gebied. Daarnaast maakt Kitty zich graag zaken eigen en is zij ook verantwoordelijk voor looks van de geïntegreerde reserveringstool op onze website.

De mooiste complimenten komen uiteraard van onze Gasten, onze website is het digitale visitekaartje van onze vakantieboerderij. Wij zijn blij dat we 15 jaar geleden de samenwerking met TexelSites zochten.

www.anjahoeve.nl