hamburgermenu

Werkwijze

TexelSites werkwijze staat voor: het zoeken naar het product dat bij jou past! Kernwoorden zijn Maatwerk, Creativiteit, Goed scorend in Google.

Dat is elke keer opnieuw een mooie uitdaging, maar dat kan ik niet alleen. Ik heb daar jouw hulp ook bij nodig.

Jouw bedrijf is uniek. Dat mag jouw website ook zijn. En zo ontwikkelt TexelSites dan ook. Geen website is gelijk. Helderheid en gebruikersvriendelijkheid staan voorop. De bezoeker van je site moet eenvoudig en snel zijn weg kunnen vinden met behulp van een heldere navigatie. Of het nu een PC, een tablet of een smartphone is.

Oriëntatiefase

De ervaring leert dat het beste resultaat voortkomt uit een goede voorbereiding. We gaan ons eerst oriënteren.

Eerste gesprek

In het eerste gesprek met TexelSites bespreken we je wensen. Een handig hulpmiddel daarbij is de eerst door jouw ingevulde inventarisatielijst. Na ons gesprek volgt mijn offerte.

Ontwerpfase

Ben je akkoord, kunnen we aan de slag. Jij bent eerst aan bod. Materiaal verzamelen! Je logo, huisstijl, beeldmateriaal en teksten.

Al het materiaal binnen? Nu kan TexelSites aan de slag. Ik maak een grafisch ontwerp en de navigatiestructuur. Dit ontwerp bespreken we samen.

Bouwfase

Ben je akkoord met de opzet volgt de bouw van de website. Dit kan geruime tijd in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van je website.

Testfase

Zodra we klaar zijn wordt de website uitgebreid getest.

Publiceerfase

De website kan nu ‘live’ gaan. Hij wordt geoptimaliseerd en aangemeld bij Google. Hij wordt vermeld in TexelSites Actueel.

Overige publiciteit laten wij aan jou over. Vergeet vooral niet in alle volgende advertenties, krantenberichten, reclameuitingenen je websiteadres te vermelden!