hamburgermenu

TexelSites is Kitty Bakker

Kitty Bakker

Ik ben geboren zelfstandige. Met mijn bedrijf TexelSites maak ik websites voor particulieren en bedrijven. Voornamelijk op Texel. Daar hoef ik niet meer weg. Geboren en getogen, net lang genoeg weggeweest om te weten dat ik geen stadsmens ben heb ik daar een heerlijk leven met Jan en omringd door vrienden en familie.

Websites met snelheid en stijl

Het maken van websites geeft mij de mogelijkheid om mij lekker uit te leven met vormgeving, kleur, stijl, fotografie, maar ook met taal. Echter, om een bedrijf in woord te presenteren op het internet heb ik ook input van jou nodig. Een kladje met steekwoorden kan al genoeg zijn. Geen panklare tekst.

Vertalen

Ooit gaf ik Engels aan de middelbare school op ons eiland “een puberleeftijd lang”, 16 jaar. Ben altijd dol op taal geweest en behoorlijk anglofiel gebleven. Mijn liefde voor het Engels kan ik kwijt door vertaalwerk te verzorgen en veel te lezen. Een van mijn liefhebberijen is het gezamenlijk lezen en bespreken van mooie boeken met een groep vriendinnen, wijze vrouwen.

Ik bouw websites

Nu niet alleen op een PC. Want tegenwoordig wil je ook met je smartphone en je tablet je website goed kunnen bekijken. Daarvoor moet een website responsive zijn. Een responsive website reageert op het apparaat welke hem opvraagt. Dat kan dus ook een Smart TV zijn.

Dat doe ik al sinds 2001

Verschillende standaarden zijn aan mij voorbij gekomen en heb ik toegepast. Ik maakte begin deze eeuw de eerste websites in framesets en HTML4 daar kon je strak mee bouwen, daarna gebruikten we een periode tabellen (deze zijn nu uit den boze!), en vervolgens in div layers in XHTML en CSS. En telkens was het een revolutie!

We maakten die websites voor achter de PC of een Mac. Je had nog echte PC-ers en echte Mac-ers. Het apparaat was een desktop computer. Op een bureau dus, waar je doorgaans “achter” zat. Maar de tijden veranderen.

Ik bouw websites, ook in 2020

Het internet wordt momenteel niet alleen meer beleefd vanachter de PC, maar meer en meer met mobiele apparaten, met smartphones, met allerlei soorten tablets en IPads. Nu heb je Apples en Androids.

Wat kan ik voor je doen in 2020?

De huidige tijd is een geweldige uitdaging! Er moeten telkens keuzes gemaakt worden uit het enorme aanbod en uit de vele mogelijkheden die het internet biedt. Ik sta je graag met raad en daad bij. Zie mijn verschillende diensten.

Ik zie uit naar onze samenwerking,

Met groet,
Kitty Bakker